Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for worthy

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet worthy, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet worthy i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for worthy (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for worthy (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for worthy (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for worthy (tillægsord [adjektiv])


Eksempelsætninger for ordet worthy

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet worthy, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet worthy i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for worthy kommer fra.

  1. He urged businessmen to make "sacrifices as worthy as those of the men on their way to the trenches".  
  2. To cut the knot, which calm prudence was puzzled to untie, was worthy of the magnificence of his genius.  
  3. The last two prizes, Résolue and Bellone, were deemed too old and damaged to be worthy of active service.  
  4. Eric Miklich has called him worthy of induction into the Baseball Hall of Fame for his role as a pioneer.  
  5. Shelley never ventured to publish are quite as worthy of consideration as her more ambitious prose works".  

Mere information om worthy

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "worthy" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af worthy. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af worthy for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til worthy, for at få mere dybdegående information.

Data om worthy

Nedenfor finder du mere teknisk information om worthy.

  • Antal tegn: 6
  • Antal konsonanter: 4
  • Antal vokaler: 2

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, applaudable er som et eksempel et synonym for worthy. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.