Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for wholesome

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet wholesome, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet wholesome i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for wholesome (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for wholesome (tillægsord [adjektiv])


Eksempelsætninger for ordet wholesome

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet wholesome, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet wholesome i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for wholesome kommer fra.

  1. Social scientist and Head Start founder Urie Bronfenbrenner criticized the show for being too wholesome.  
  2. In response to their protests, I will provide a show where I balance my songs with a wholesome Bible reading.  
  3. Theodore, the beloved of God, enlisting God's help, smothered the flames of this awful peril by his wholesome advice.  
  4. In a departure from her wholesome on-screen persona, she starred as a seductive, manipulative widow from a village in Uttar Pradesh.  
  5. This is the well-known story of a little Swiss girl who lives with her grandfather in the Alps, a staple of wholesome entertainment.  

Mere information om wholesome

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "wholesome" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af wholesome. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af wholesome for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til wholesome, for at få mere dybdegående information.

Data om wholesome

Nedenfor finder du mere teknisk information om wholesome.

  • Antal tegn: 9
  • Antal konsonanter: 5
  • Antal vokaler: 4

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, alimentary er som et eksempel et synonym for wholesome. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.