Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for voiced

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet voiced, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet voiced i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for voiced (tillægsord [adjektiv])


Eksempelsætninger for ordet voiced

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet voiced, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet voiced i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for voiced kommer fra.

  1. Series veteran Fred Tatasciore voiced the characters Lanaeus, King Midas, and the minor role of Zeus.  
  2. The manga was adapted for television as an anime series in which Allen was voiced by Sanae Kobayashi.  
  3. Later, Hathaway voiced the audiobook release of the first three books in The Princess Diaries novels.  
  4. Every skater who appears in the plot helped to craft their own scenes and voiced their own character.  
  5. In 2009, Witherspoon voiced Susan Murphy, the lead character in the DreamWorks Animation Monsters vs.  

Mere information om voiced

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "voiced" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af voiced. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af voiced for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til voiced, for at få mere dybdegående information.

Data om voiced

Nedenfor finder du mere teknisk information om voiced.

  • Antal tegn: 6
  • Antal konsonanter: 3
  • Antal vokaler: 3

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, sonant er som et eksempel et synonym for voiced. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.