Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for voice

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet voice, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet voice i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for voice (navneord [substantiv])

Synonymer for voice (navneord [substantiv])

Synonymer for voice (navneord [substantiv])

Synonymer for voice (udsagnsord [verbum])

Synonymer for voice (navneord [substantiv])


Eksempelsætninger for ordet voice

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet voice, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet voice i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for voice kommer fra.

  1. Manoux replaced David Spade, the original voice for Kuzco in The Emperor's New Groove, in New School.  
  2. It is as important as casting the characters getting the right voice and right attitude for the song.  
  3. A voice box was added following the Turk's acquisition by Mälzel, allowing the machine to say "Échec!  
  4. From the lowest voice to the highest, the material is expanded in imitation, with all voices divided.  
  5. Nick Balaban, who wrote the music for the show along with Michael Rubin, was cast as the voice of Mr.  

Mere information om voice

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "voice" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af voice. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af voice for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til voice, for at få mere dybdegående information.

Data om voice

Nedenfor finder du mere teknisk information om voice.

  • Antal tegn: 5
  • Antal konsonanter: 2
  • Antal vokaler: 3

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, articulation er som et eksempel et synonym for voice. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.