Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for vocalize

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet vocalize, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet vocalize i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for vocalize (udsagnsord [verbum])

Synonymer for vocalize (udsagnsord [verbum])

Synonymer for vocalize (udsagnsord [verbum])

Synonymer for vocalize (udsagnsord [verbum])

Synonymer for vocalize (udsagnsord [verbum])


Eksempelsætninger for ordet vocalize

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet vocalize, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet vocalize i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for vocalize kommer fra.

  1. When males encounter each other, they vocalize and may engage in violent conflict if neither backs down.  
  2. Pups may also vocalize when playing, in distress or when prodding their mothers to allow them to suckle.  
  3. If disturbed at the nest, the chicks will vocalize a loud and piercing shriek, either rasping or reeling.  
  4. The coastal tailed frog (Ascaphus truei) lives in mountain streams in North America and does not vocalize.  
  5. Birds often vocalize during the flapping phase of the pattern and then go silent during the coasting phase.  

Mere information om vocalize

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "vocalize" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af vocalize. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af vocalize for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til vocalize, for at få mere dybdegående information.

Data om vocalize

Nedenfor finder du mere teknisk information om vocalize.

  • Antal tegn: 8
  • Antal konsonanter: 4
  • Antal vokaler: 4

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, articulate er som et eksempel et synonym for vocalize. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.