Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for vocalization

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet vocalization, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet vocalization i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for vocalization (navneord [substantiv])

Synonymer for vocalization (navneord [substantiv])


Eksempelsætninger for ordet vocalization

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet vocalization, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet vocalization i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for vocalization kommer fra.

  1. An analysis published in 2014 cataloged 22 distinct types of vocalization in adults and 11 in neonates.  
  2. Cognizant of the president's intentions, Banza increased his vocalization of dissenting political views.  
  3. The conception of a sliding scale of vocalization creates a sense of smooth continuity between songs and speech.  
  4. Hearing predictions are inferred from anatomical studies, vocalization ranges, and behavioral responses to sound.  
  5. Because it lacks a syrinx, the black vulture, like other New World vultures, has very few vocalization capabilities.  

Mere information om vocalization

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "vocalization" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af vocalization. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af vocalization for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til vocalization, for at få mere dybdegående information.

Data om vocalization

Nedenfor finder du mere teknisk information om vocalization.

  • Antal tegn: 12
  • Antal konsonanter: 6
  • Antal vokaler: 6

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, utterance er som et eksempel et synonym for vocalization. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.