Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for vocalisation

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet vocalisation, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet vocalisation i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for vocalisation (navneord [substantiv])


Eksempelsætninger for ordet vocalisation

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet vocalisation, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet vocalisation i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for vocalisation kommer fra.

  1. A thin swee swee vocalisation not unlike that of an Indian robin has been reported, but the context of this call is unrecorded.  
  2. The nature of the vocalisation led to a local legend that the sound is made by the bird beating on a hollow tree or branch with its feet.  
  3. Subsong, a juvenile vocalisation comprising elements of various calls, begins to be uttered when the fledgling is around thirty days old.  
  4. Chicks give a whistling pee-pee-pee call when being fed, and a faster version of this vocalisation is used by adults and young to signal distress.  
  5. Barking can be a sign of boredom or frustration, although research has shown that pet dogs increase their vocalisation when raised in a noisy environment.  

Mere information om vocalisation

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "vocalisation" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af vocalisation. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af vocalisation for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til vocalisation, for at få mere dybdegående information.

Data om vocalisation

Nedenfor finder du mere teknisk information om vocalisation.

  • Antal tegn: 12
  • Antal konsonanter: 6
  • Antal vokaler: 6

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, voice er som et eksempel et synonym for vocalisation. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.