Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for virtuous

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet virtuous, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet virtuous i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for virtuous (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for virtuous (tillægsord [adjektiv])


Ordet virtuous på dansk

Nedenfor finder du en (eller flere) oversættelser eller betydninger af det engelske ordet virtuous på dansk.


Eksempelsætninger for ordet virtuous

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet virtuous, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet virtuous i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for virtuous kommer fra.

  1. Future virtuous adults must be able not only to practice self-denial but also to see the rational path.  
  2. She thus claims the feminine category of the "beautiful" for the most virtuous and useful of women: mothers.  
  3. Grant has been more direct in his description of Anarky's virtuous attributes: "In my eyes, Anarky's a hero.  
  4. Murasaki became a popular subject of paintings and illustrations highlighting her as a virtuous woman and poet.  
  5. It was there that he decided to dedicate his life to becoming a virtuous man, shunning luxury and focusing on altruism.  

Mere information om virtuous

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "virtuous" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af virtuous. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af virtuous for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til virtuous, for at få mere dybdegående information.

Data om virtuous

Nedenfor finder du mere teknisk information om virtuous.

  • Antal tegn: 8
  • Antal konsonanter: 4
  • Antal vokaler: 4

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, impeccable er som et eksempel et synonym for virtuous. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.