Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for valid

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet valid, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet valid i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for valid (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for valid (tillægsord [adjektiv])


Ordet valid på dansk

Nedenfor finder du en (eller flere) oversættelser eller betydninger af det engelske ordet valid på dansk.


Eksempelsætninger for ordet valid

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet valid, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet valid i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for valid kommer fra.

  1. The genus has a complicated taxonomy, and includes three valid species, the best known of which is A.  
  2. As of 2020, 24 of the specific names assigned by Wells and Wellington remained valid senior synonyms.  
  3. The applicants also stated Greece had not shown its invocation of Article 15 (derogations) to be valid.  
  4. State (2011), the jury was instructed that scientific evidence is not necessary for a case to be valid.  
  5. Of the 36 species he reviewed, he only found nine of them to be valid, including Peloneustes philarchus.  

Mere information om valid

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "valid" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af valid. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af valid for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til valid, for at få mere dybdegående information.

Data om valid

Nedenfor finder du mere teknisk information om valid.

  • Antal tegn: 5
  • Antal konsonanter: 3
  • Antal vokaler: 2

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, binding er som et eksempel et synonym for valid. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.