Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for upright

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet upright, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet upright i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for upright (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for upright (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for upright (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for upright (navneord [substantiv])

Synonymer for upright (navneord [substantiv])


Eksempelsætninger for ordet upright

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet upright, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet upright i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for upright kommer fra.

  1. The male courts the female by moving towards her in an upright posture, bobbing his head and calling.  
  2. In the last illustration but one, Miss Moppet is seated upright on her rump and staring at the reader.  
  3. Banksia sessilis grows as an upright shrub or small tree up to 6 m (20 ft) high, without a lignotuber.  
  4. Its balance is assisted by a proportionally large tail, which is usually held upright and rarely still.  
  5. He is no longer the upright, supportive figure that appeared in Two Men Contemplating the Moon in 1819.  

Mere information om upright

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "upright" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af upright. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af upright for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til upright, for at få mere dybdegående information.

Data om upright

Nedenfor finder du mere teknisk information om upright.

  • Antal tegn: 7
  • Antal konsonanter: 5
  • Antal vokaler: 2

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, erect er som et eksempel et synonym for upright. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.