Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for unsound

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet unsound, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet unsound i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for unsound (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for unsound (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for unsound (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for unsound (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for unsound (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for unsound (tillægsord [adjektiv])


Ordet unsound på dansk

Nedenfor finder du en (eller flere) oversættelser eller betydninger af det engelske ordet unsound på dansk.


Eksempelsætninger for ordet unsound

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet unsound, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet unsound i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for unsound kommer fra.

  1. The station church, St Luke's, became structurally unsound on 21 November 1990 after the foundations failed.  
  2. The coroner's jury concluded that Druitt had committed suicide by drowning while in an unsound state of mind.  
  3. He also created a design for a human torpedo, but the Bureau of Ordnance decided that his concept was unsound.  
  4. In their closing speeches, the defence tried to reinforce the portrayal of their clients as mentally unsound individuals.  
  5. Moral philosopher Douglas Groothuis says Satin's vision is unsound because it lacks an absolute standard of good and evil.  

Mere information om unsound

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "unsound" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af unsound. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af unsound for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til unsound, for at få mere dybdegående information.

Data om unsound

Nedenfor finder du mere teknisk information om unsound.

  • Antal tegn: 7
  • Antal konsonanter: 4
  • Antal vokaler: 3

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, bad er som et eksempel et synonym for unsound. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.