Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for unrighteous

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet unrighteous, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet unrighteous i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for unrighteous (tillægsord [adjektiv])


Eksempelsætninger for ordet unrighteous

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet unrighteous, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet unrighteous i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for unrighteous kommer fra.

  1. There will be bigots and segregationists and the so-called respectable but unrighteous people who will resist.  
  2. Their often violent conflict ends with Horus's triumph, which restores Maat (cosmic and social order) to Egypt after Set's unrighteous reign and completes the process of Osiris's resurrection.  

Mere information om unrighteous

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "unrighteous" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af unrighteous. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af unrighteous for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til unrighteous, for at få mere dybdegående information.

Data om unrighteous

Nedenfor finder du mere teknisk information om unrighteous.

  • Antal tegn: 11
  • Antal konsonanter: 6
  • Antal vokaler: 5

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, sinful er som et eksempel et synonym for unrighteous. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.