Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for unreliable

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet unreliable, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet unreliable i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for unreliable (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for unreliable (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for unreliable (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for unreliable (tillægsord [adjektiv])


Eksempelsætninger for ordet unreliable

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet unreliable, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet unreliable i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for unreliable kommer fra.

  1. The Germans soon found that Pećanac's units were inefficient, unreliable, and of little military use.  
  2. By 2004, many M249s had been in service for almost 20 years and were becoming increasingly unreliable.  
  3. Basil Rathbone, who was playing Tybalt, later recounted that "he was drinking and unreliable on the set ..  
  4. Mercedes had not improved the chassis to match the engine, and the W25 proved uncompetitive and unreliable.  
  5. The Germans strengthened the Albanian army and gendarmerie, but quickly decided those troops were unreliable.  

Mere information om unreliable

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "unreliable" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af unreliable. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af unreliable for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til unreliable, for at få mere dybdegående information.

Data om unreliable

Nedenfor finder du mere teknisk information om unreliable.

  • Antal tegn: 10
  • Antal konsonanter: 5
  • Antal vokaler: 5

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, irresponsible er som et eksempel et synonym for unreliable. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.