Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for uninjured

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet uninjured, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet uninjured i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for uninjured (tillægsord [adjektiv])


Eksempelsætninger for ordet uninjured

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet uninjured, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet uninjured i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for uninjured kommer fra.

  1. Contused lungs are less able to remove bacteria than uninjured lungs, predisposing them to infection.  
  2. Even without these physical responses, people with SCI often feel aroused, just as uninjured people do.  
  3. The bombing was planned and performed by two Vietcong agents who escaped uninjured and were never captured.  
  4. Dannatt was uninjured but four soldiers, including Dannatt's company commander—Major Peter Willis—were killed.  
  5. Injuries were treated, those seriously injured were hospitalized, and uninjured servicemen were evacuated to nearby stations.  

Mere information om uninjured

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "uninjured" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af uninjured. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af uninjured for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til uninjured, for at få mere dybdegående information.

Data om uninjured

Nedenfor finder du mere teknisk information om uninjured.

  • Antal tegn: 9
  • Antal konsonanter: 5
  • Antal vokaler: 4

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, intact er som et eksempel et synonym for uninjured. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.