Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for undetectable

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet undetectable, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet undetectable i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for undetectable (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for undetectable (tillægsord [adjektiv])


Eksempelsætninger for ordet undetectable

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet undetectable, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet undetectable i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for undetectable kommer fra.

  1. In Rosner's opinion, the method would have been "practically undetectable until the era of modern forensics".  
  2. Yellowstone experiences thousands of small earthquakes every year, virtually all of which are undetectable to people.  
  3. Ironic and cynical, Charles took pleasure in retailing stories which demonstrated the undetectable nature of any inherent majesty he possessed.  
  4. The ditch and low rampart that surrounded the enclosure were mostly undetectable on the surface; the Cunningtons cut sections around the perimeter at intervals to confirm their path.  
  5. Outbound ships passed over submerged sensors which detected whether the steel in their hulls had been demagnetised to a sufficient extent to make them undetectable by German magnetic mines.  

Mere information om undetectable

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "undetectable" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af undetectable. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af undetectable for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til undetectable, for at få mere dybdegående information.

Data om undetectable

Nedenfor finder du mere teknisk information om undetectable.

  • Antal tegn: 12
  • Antal konsonanter: 7
  • Antal vokaler: 5

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, indiscernible er som et eksempel et synonym for undetectable. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.