Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for undependable

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet undependable, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet undependable i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for undependable (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for undependable (tillægsord [adjektiv])


Mere information om undependable

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "undependable" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af undependable. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af undependable for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til undependable, for at få mere dybdegående information.

Data om undependable

Nedenfor finder du mere teknisk information om undependable.

  • Antal tegn: 12
  • Antal konsonanter: 7
  • Antal vokaler: 5

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, unreliable er som et eksempel et synonym for undependable. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.