Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for undamaged

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet undamaged, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet undamaged i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for undamaged (tillægsord [adjektiv])


Eksempelsætninger for ordet undamaged

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet undamaged, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet undamaged i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for undamaged kommer fra.

  1. In the event, Vauxhall Bridge survived the war undamaged, and in 1948 Millbank Bridge was dismantled.  
  2. As a result, the strike pilots mistook her for one of her undamaged sisters, and launched the attack.  
  3. Ballard added "we found a hull that appears whole and relatively undamaged by the descent and impact".  
  4. Pegasus's crew suffered 38 dead and 55 wounded, while Königsberg was undamaged and had no casualties.  
  5. As it turned out, no enemy action took place in the area, and all three bridges survived the war undamaged.  

Mere information om undamaged

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "undamaged" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af undamaged. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af undamaged for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til undamaged, for at få mere dybdegående information.

Data om undamaged

Nedenfor finder du mere teknisk information om undamaged.

  • Antal tegn: 9
  • Antal konsonanter: 5
  • Antal vokaler: 4

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, intact er som et eksempel et synonym for undamaged. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.