Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for unbroken

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet unbroken, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet unbroken i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for unbroken (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for unbroken (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for unbroken (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for unbroken (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for unbroken (tillægsord [adjektiv])


Eksempelsætninger for ordet unbroken

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet unbroken, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet unbroken i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for unbroken kommer fra.

  1. The main façade, punctuated by giant pilasters, also had Baroque features, but the skyline was unbroken.  
  2. The present Dukes of Buccleuch, Richmond, Grafton and St Albans descend from Charles in unbroken male line.  
  3. This unbroken service makes Turf Moor the second-longest continuously used ground in English professional football.  
  4. First, they can grow in sites that phagocytes are not capable of traveling to (e.g., the surface of unbroken skin).  
  5. At his father's Santa Cruz farm, Pedro trained unbroken horses, and became a fine horseman and an excellent farrier.  

Mere information om unbroken

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "unbroken" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af unbroken. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af unbroken for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til unbroken, for at få mere dybdegående information.

Data om unbroken

Nedenfor finder du mere teknisk information om unbroken.

  • Antal tegn: 8
  • Antal konsonanter: 5
  • Antal vokaler: 3

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, kept er som et eksempel et synonym for unbroken. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.