Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for trusty

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet trusty, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet trusty i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for trusty (tillægsord [adjektiv])


Eksempelsætninger for ordet trusty

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet trusty, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet trusty i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for trusty kommer fra.

  1. In these tales, Turpin was the hero, accompanied by his trusty colleagues Claude Duval, Tom King, and Jack Rann.  
  2. In the phrase of Martin Francis, "no white Rhodesian kitchen in the 1960s and 1970s was complete without an illustrated dishcloth featuring 'Good Old Smithy' and his trusty Spitfire".  

Mere information om trusty

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "trusty" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af trusty. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af trusty for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til trusty, for at få mere dybdegående information.

Data om trusty

Nedenfor finder du mere teknisk information om trusty.

  • Antal tegn: 6
  • Antal konsonanter: 4
  • Antal vokaler: 2

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, trustworthy er som et eksempel et synonym for trusty. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.