Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for trustworthy

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet trustworthy, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet trustworthy i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for trustworthy (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for trustworthy (tillægsord [adjektiv])


Eksempelsætninger for ordet trustworthy

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet trustworthy, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet trustworthy i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for trustworthy kommer fra.

  1. Tall, with a red beard, he was seen as trustworthy and, like Fawkes, capable of looking after himself.  
  2. Hicks has suggested that this behaviour made Clifford less trustworthy in Henry's eyes as a crown agent.  
  3. Their propensity for unruly behavior exceeds that of captive skunks, and they are even less trustworthy when allowed to roam freely.  
  4. The fourth-century historian Aurelius Victor described Maximian as "a colleague trustworthy in friendship, if somewhat boorish, and of great military talents".  
  5. He also impressed Scott as "sober, honest, loyal and intelligent", and expedition organiser Sir Clements Markham later described him as "an honest and trustworthy man".  

Mere information om trustworthy

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "trustworthy" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af trustworthy. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af trustworthy for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til trustworthy, for at få mere dybdegående information.

Data om trustworthy

Nedenfor finder du mere teknisk information om trustworthy.

  • Antal tegn: 11
  • Antal konsonanter: 8
  • Antal vokaler: 3

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, responsible er som et eksempel et synonym for trustworthy. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.