Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for truncate

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet truncate, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet truncate i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for truncate (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for truncate (udsagnsord [verbum])


Eksempelsætninger for ordet truncate

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet truncate, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet truncate i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for truncate kommer fra.

  1. The margins become entire with age, and the tip is most commonly truncate or emarginate, but can be acute or mucronate.  
  2. This characteristic is not specific to the Tasmanian waratah; all members of the subtribe Embothriinae have truncate seed wings.  
  3. Oblong in shape and somewhat truncate at the tips, the leaves are grey-green in colour, 8–25 cm (3.1–9.8 in) long and up to 4 cm (1.6 in) wide.  
  4. The leaves are roughly oblong-shaped with truncate or emarginate ends and measure 4–9 cm (1+1⁄2–3+1⁄2 in) long and 1–3 cm (3⁄8–1+1⁄8 in) wide.  
  5. They have a roughly spherical shape and are ornamented with transparent (hyaline), truncate warts; the diameter is 4–4.5 µm, or 5.5–6.5 if the lengths of the warts is included.  

Mere information om truncate

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "truncate" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af truncate. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af truncate for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til truncate, for at få mere dybdegående information.

Data om truncate

Nedenfor finder du mere teknisk information om truncate.

  • Antal tegn: 8
  • Antal konsonanter: 5
  • Antal vokaler: 3

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, truncated er som et eksempel et synonym for truncate. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.