Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for trigeminal

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet trigeminal, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet trigeminal i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for trigeminal (navneord [substantiv])


Eksempelsætninger for ordet trigeminal

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet trigeminal, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet trigeminal i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for trigeminal kommer fra.

  1. The well-developed trigeminal nerve allows them to detect vibrations in the water (such as those made by potential prey).  
  2. The endocranial structure of Tarbosaurus was similar to that of Tyrannosaurus, differing only in the positions of some cranial nerve roots, including the trigeminal and accessory nerves.  
  3. It receives proprioceptive input from the dorsal columns of the spinal cord (including the spinocerebellar tract) and from the cranial trigeminal nerve, as well as from visual and auditory systems.  

Mere information om trigeminal

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "trigeminal" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af trigeminal. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af trigeminal for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til trigeminal, for at få mere dybdegående information.

Data om trigeminal

Nedenfor finder du mere teknisk information om trigeminal.

  • Antal tegn: 10
  • Antal konsonanter: 6
  • Antal vokaler: 4

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, trigeminal nerve er som et eksempel et synonym for trigeminal. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.