Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for tried and true

Nedenfor kan du finde synonymer for den engelske udtrykket tried and true, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for udtrykket tried and true i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af udtrykket på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for tried and true (tillægsord [adjektiv])


Mere information om tried and true

Andre måder at lære mere om betydningen af den engelske udtrykket "tried and true" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af tried and true. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af tried and true for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til tried and true, for at få mere dybdegående information.

Data om tried and true

Nedenfor finder du mere teknisk information om tried and true.

  • Antal tegn: 14 (12 ekskl. mellemrum)
  • Antal konsonanter: 7
  • Antal vokaler: 5

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, tested er som et eksempel et synonym for tried and true. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.