Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for tried

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet tried, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet tried i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for tried (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for tried (tillægsord [adjektiv])


Ordet tried på dansk

Nedenfor finder du en (eller flere) oversættelser eller betydninger af det engelske ordet tried på dansk.


Eksempelsætninger for ordet tried

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet tried, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet tried i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for tried kommer fra.

  1. When Shatner tried to convince Bennett to reconsider, the producer insisted on a meeting at his home.  
  2. He tried to enforce strict impartiality in its pages and a reasoned assessment of various ideologies.  
  3. The King tried to shield his daughter; both were unhurt though the coachman and a horse were wounded.  
  4. After Scott repeatedly quarreled with his guards, they insisted that he be tried for insubordination.  
  5. The three were charged with "wilful corrupt perjury" and tried on 6 September 1753 at the Old Bailey.  

Mere information om tried

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "tried" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af tried. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af tried for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til tried, for at få mere dybdegående information.

Data om tried

Nedenfor finder du mere teknisk information om tried.

  • Antal tegn: 5
  • Antal konsonanter: 3
  • Antal vokaler: 2

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, tested er som et eksempel et synonym for tried. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.