Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for transparent

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet transparent, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet transparent i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for transparent (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for transparent (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for transparent (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for transparent (tillægsord [adjektiv])


Ordet transparent på dansk

Nedenfor finder du en (eller flere) oversættelser eller betydninger af det engelske ordet transparent på dansk.


Eksempelsætninger for ordet transparent

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet transparent, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet transparent i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for transparent kommer fra.

  1. Most marine teleosts have pelagic eggs, which are light, transparent and buoyant with thin envelopes.  
  2. When moist, the cap is somewhat transparent so that the outlines of the gills may be seen as striations.  
  3. Earth's atmosphere is transparent to sunlight, so sunlight reaches the surface where it is converted to heat.  
  4. His body is naked except for a sheer and transparent loincloth that only just covers his thighs and buttocks.  
  5. The wings are transparent with black or brown veins and a brown-black patch at the base of apical cells 2 and 3.  

Mere information om transparent

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "transparent" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af transparent. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af transparent for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til transparent, for at få mere dybdegående information.

Data om transparent

Nedenfor finder du mere teknisk information om transparent.

  • Antal tegn: 11
  • Antal konsonanter: 8
  • Antal vokaler: 3

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, crystalline er som et eksempel et synonym for transparent. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.