Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for thoughtful

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet thoughtful, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet thoughtful i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for thoughtful (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for thoughtful (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for thoughtful (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for thoughtful (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for thoughtful (tillægsord [adjektiv])


Ordet thoughtful på dansk

Nedenfor finder du en (eller flere) oversættelser eller betydninger af det engelske ordet thoughtful på dansk.


Eksempelsætninger for ordet thoughtful

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet thoughtful, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet thoughtful i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for thoughtful kommer fra.

  1. Jessie Bannon, age 15, was characterized to be just as tough, smarter, and more thoughtful than Jonny.  
  2. Born into an upper-middle-class family, Van Gogh drew as a child and was serious, quiet, and thoughtful.  
  3. Milk's most successful opponent was the quiet and thoughtful lawyer Rick Stokes, who was backed by the Alice B.  
  4. John Larroquette plays Maltz, a member of Kruge's bridge crew whom Nimoy describes as "the thoughtful Klingon".  
  5. He was thoughtful and calm all the time." As Schaffner grasped the enormity of what was happening, Cooper reassured her.  

Mere information om thoughtful

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "thoughtful" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af thoughtful. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af thoughtful for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til thoughtful, for at få mere dybdegående information.

Data om thoughtful

Nedenfor finder du mere teknisk information om thoughtful.

  • Antal tegn: 10
  • Antal konsonanter: 7
  • Antal vokaler: 3

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, bemused er som et eksempel et synonym for thoughtful. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.