Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for tested

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet tested, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet tested i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for tested (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for tested (tillægsord [adjektiv])


Eksempelsætninger for ordet tested

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet tested, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet tested i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for tested kommer fra.

  1. This would be tested horizontally, with a scrubber to remove fission products from the exhaust plume.  
  2. Having decided on a location and date, there remained the matter of determining what would be tested.  
  3. This was the first Holden to be tested on the new Holden Proving Ground based in Lang Lang, Victoria.  
  4. Prior to the Games 107 athletes tested positive for banned substances and were not allowed to compete.  
  5. It was tested on the British Challenger 2 as a potential replacement for its rifled L30 120 mm cannon.  

Mere information om tested

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "tested" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af tested. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af tested for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til tested, for at få mere dybdegående information.

Data om tested

Nedenfor finder du mere teknisk information om tested.

  • Antal tegn: 6
  • Antal konsonanter: 4
  • Antal vokaler: 2

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, time-tested er som et eksempel et synonym for tested. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.