Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for tangential

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet tangential, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet tangential i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for tangential (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for tangential (tillægsord [adjektiv])


Ordet tangential på dansk

Nedenfor finder du en (eller flere) oversættelser eller betydninger af det engelske ordet tangential på dansk.


Eksempelsætninger for ordet tangential

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet tangential, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet tangential i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for tangential kommer fra.

  1. Unlike other gondwanatheres, it has enamel consisting of three layers—radial enamel, tangential enamel, and PLEX.  
  2. Each story focuses on different aspects of the Halo universe, revealing stories that are tangential to the main plot of the game.  
  3. In the second approach, the radii of the given circles are modified appropriately by an amount Δr so that two of them are tangential (touching).  
  4. Another generalization is the dual of the first extension, namely, to construct circles with three specified tangential distances from the three given circles.  
  5. In 2019, a paper published in Astronomy & Astrophysics suggested that Tau Ceti could have a Jupiter or super-Jupiter based on a tangential astrometric velocity of around 11.3 m/s.  

Mere information om tangential

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "tangential" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af tangential. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af tangential for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til tangential, for at få mere dybdegående information.

Data om tangential

Nedenfor finder du mere teknisk information om tangential.

  • Antal tegn: 10
  • Antal konsonanter: 6
  • Antal vokaler: 4

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, digressive er som et eksempel et synonym for tangential. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.