Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for superficial

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet superficial, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet superficial i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for superficial (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for superficial (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for superficial (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for superficial (tillægsord [adjektiv])


Eksempelsætninger for ordet superficial

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet superficial, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet superficial i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for superficial kommer fra.

  1. The eggs have large yolks; cleavage (division) is superficial and a germinal disc develops at the pole.  
  2. In his 1981 monograph of the genus Banksia, Alex George noted that despite a superficial resemblance to B.  
  3. At first Harriet viewed many of the French elite with dislike, believing they were superficial and vacuous.  
  4. The glyphs are most commonly composed of deep smooth cuts, though superficial hair-line cuts are also found.  
  5. Linear particle accelerators generate electron beams for treatment of superficial tumors in radiation therapy.  

Mere information om superficial

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "superficial" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af superficial. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af superficial for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til superficial, for at få mere dybdegående information.

Data om superficial

Nedenfor finder du mere teknisk information om superficial.

  • Antal tegn: 11
  • Antal konsonanter: 6
  • Antal vokaler: 5

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, apparent er som et eksempel et synonym for superficial. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.