Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for stupa

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet stupa, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet stupa i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for stupa (navneord [substantiv])


Eksempelsætninger for ordet stupa

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet stupa, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet stupa i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for stupa kommer fra.

  1. In 1842, Hartmann investigated the main dome, although what he discovered is unknown and the main stupa remains empty.  
  2. Van Erp went further by carefully reconstructing the chattra (three-tiered parasol) pinnacle on top of the main stupa.  
  3. The Do-drul Chorten is a stupa which was constructed in 1945 by Trulshik Rimpoché, head of the Nyingma order of Tibetan Buddhism.  
  4. We weren't living in houses, we were in bunkers in the valley and there was a stupa right on top of a hill which used to overlook our valley.  
  5. Hartmann did not write any reports of his activities, in particular, the alleged story that he discovered the large statue of Buddha in the main stupa.  

Mere information om stupa

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "stupa" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af stupa. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af stupa for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til stupa, for at få mere dybdegående information.

Data om stupa

Nedenfor finder du mere teknisk information om stupa.

  • Antal tegn: 5
  • Antal konsonanter: 3
  • Antal vokaler: 2

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, tope er som et eksempel et synonym for stupa. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.