Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for strait

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet strait, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet strait i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for strait (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for strait (navneord [substantiv])

Synonymer for strait (navneord [substantiv])


Ordet strait på dansk

Nedenfor finder du en (eller flere) oversættelser eller betydninger af det engelske ordet strait på dansk.


Eksempelsætninger for ordet strait

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet strait, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet strait i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for strait kommer fra.

  1. The name "Falkland Islands" comes from Falkland Sound, the strait that separates the two main islands.  
  2. A large naval battle occurred in the strait between Chios and the mainland, just southwest of Erythrae.  
  3. The main action took place in Valcour Bay, a narrow strait between the New York mainland and Valcour Island.  
  4. Here Magellan found a deep inlet which proved to be the strait he was seeking, later to be known by his name.  
  5. It would return to Muslim hands in 1333, and again to Castile in 1464, in a long struggle for the ports on the strait.  

Mere information om strait

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "strait" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af strait. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af strait for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til strait, for at få mere dybdegående information.

Data om strait

Nedenfor finder du mere teknisk information om strait.

  • Antal tegn: 6
  • Antal konsonanter: 4
  • Antal vokaler: 2

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, narrow er som et eksempel et synonym for strait. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.