Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for straightforward

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet straightforward, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet straightforward i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for straightforward (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for straightforward (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for straightforward (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for straightforward (tillægsord [adjektiv])


Eksempelsætninger for ordet straightforward

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet straightforward, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet straightforward i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for straightforward kommer fra.

  1. He was admired by everybody for his bravery and straightforward, patriotic devotion to his country.".  
  2. Maslin wrote, Grant "rises touchingly to the film's most straightforward and meaningful encounters.".  
  3. The gestation of Shostakovich's Thirteenth Symphony, Babi Yar, was only slightly less straightforward.  
  4. GameSpot opined that some of the best missions were stealth-based, as combat was more straightforward.  
  5. The proteasome plays a straightforward but critical role in the function of the adaptive immune system.  

Mere information om straightforward

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "straightforward" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af straightforward. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af straightforward for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til straightforward, for at få mere dybdegående information.

Data om straightforward

Nedenfor finder du mere teknisk information om straightforward.

  • Antal tegn: 15
  • Antal konsonanter: 11
  • Antal vokaler: 4

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, aboveboard er som et eksempel et synonym for straightforward. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.