Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for steady-going

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet steady-going, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet steady-going i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for steady-going (tillægsord [adjektiv])


Mere information om steady-going

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "steady-going" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af steady-going. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af steady-going for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til steady-going, for at få mere dybdegående information.

Data om steady-going

Nedenfor finder du mere teknisk information om steady-going.

  • Antal tegn: 12
  • Antal konsonanter: 6
  • Antal vokaler: 6

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, dependable er som et eksempel et synonym for steady-going. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.