Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for start up

Nedenfor kan du finde synonymer for den engelske udtrykket start up, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for udtrykket start up i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af udtrykket på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for start up (udsagnsord [verbum])

Synonymer for start up (udsagnsord [verbum])


Eksempelsætninger for udtrykket start up

Nedenfor finder du eksempelsætninger for den engelske udtrykket start up, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger udtrykket start up i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for start up kommer fra.

  1. In 1950, he was fined and banned from driving for a year after being found drunk while attempting to start up his car.  
  2. New colonies are very unlikely to start up spontaneously because this gregarious bird only nests where others are already present.  
  3. Lasorda and Perranoski moved Hershiser's start up one day because they wanted him to pitch the next week against the second-place Houston Astros.  
  4. For example, californium can be used to help start up nuclear reactors, and it is employed as a source of neutrons when studying materials using neutron diffraction and neutron spectroscopy.  

Mere information om start up

Andre måder at lære mere om betydningen af den engelske udtrykket "start up" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af start up. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af start up for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til start up, for at få mere dybdegående information.

Data om start up

Nedenfor finder du mere teknisk information om start up.

  • Antal tegn: 8 (7 ekskl. mellemrum)
  • Antal konsonanter: 5
  • Antal vokaler: 2

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, start er som et eksempel et synonym for start up. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.