Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for start out

Nedenfor kan du finde synonymer for den engelske udtrykket start out, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for udtrykket start out i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af udtrykket på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for start out (udsagnsord [verbum])

Synonymer for start out (udsagnsord [verbum])


Eksempelsætninger for udtrykket start out

Nedenfor finder du eksempelsætninger for den engelske udtrykket start out, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger udtrykket start out i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for start out kommer fra.

  1. Spines start out as minute protuberances on the part of the stem adjoining the undersurface of the cap.  
  2. Despite his excitement to start out again, Amundsen waited until mid-October and the first hints of spring.  
  3. Keseberg said he put a blanket around her and told her to start out in the morning, but she died during the night.  
  4. I'll probably start out here in this country and after that, play some concerts abroad, probably starting in Europe.  
  5. Although the album did not start out as a "9/11" project, the inclusion of Mark Erelli's "The Only Way" set a theme.  

Mere information om start out

Andre måder at lære mere om betydningen af den engelske udtrykket "start out" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af start out. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af start out for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til start out, for at få mere dybdegående information.

Data om start out

Nedenfor finder du mere teknisk information om start out.

  • Antal tegn: 9 (8 ekskl. mellemrum)
  • Antal konsonanter: 5
  • Antal vokaler: 3

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, depart er som et eksempel et synonym for start out. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.