Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for standing

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet standing, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet standing i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for standing (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for standing (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for standing (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for standing (tillægsord [adjektiv])


Ordet standing på dansk

Nedenfor finder du en (eller flere) oversættelser eller betydninger af det engelske ordet standing på dansk.


Eksempelsætninger for ordet standing

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet standing, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet standing i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for standing kommer fra.

  1. Turbans were popular with men of higher standing and people used umbrellas made with bamboo or reeds.  
  2. He made a point of small gestures of fellowship, such as standing in line with the men at meal times.  
  3. Batting with greater caution than usual, he scored 120 before accidentally standing on his own wicket.  
  4. The slow-moving and standing waters of beaver ponds also provide ideal habitat for freshwater turtles.  
  5. About 3–3.5 miles (4.8–5.6 km) north of town, standing on the west side of the road, is the Shoe Tree.  

Mere information om standing

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "standing" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af standing. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af standing for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til standing, for at få mere dybdegående information.

Data om standing

Nedenfor finder du mere teknisk information om standing.

  • Antal tegn: 8
  • Antal konsonanter: 6
  • Antal vokaler: 2

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, dead er som et eksempel et synonym for standing. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.