Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for stab

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet stab, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet stab i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for stab (navneord [substantiv])

Synonymer for stab (navneord [substantiv])

Synonymer for stab (navneord [substantiv])

Synonymer for stab (udsagnsord [verbum])

Synonymer for stab (udsagnsord [verbum])

Synonymer for stab (udsagnsord [verbum])


Eksempelsætninger for ordet stab

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet stab, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet stab i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for stab kommer fra.

  1. One attempts to fling the head of the other to one side to stab the neck and shoulders with his horns.  
  2. Should the retiarius win and be ordered to kill his rival, he used his knife to stab him or cut his throat.  
  3. It was fun to drive when I wasn't getting turned around", and, "Stab and steer, stab and steer, That's what you do.  
  4. Bindu, after attempting to stab Sudeep with a razor blade, has her life threatened as Sudeep demands Nani to appear.  
  5. Ermakov tried to stab Alexei with a bayonet but failed again, and finally Yurovsky fired two shots into the boy's head.  

Mere information om stab

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "stab" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af stab. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af stab for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til stab, for at få mere dybdegående information.

Data om stab

Nedenfor finder du mere teknisk information om stab.

  • Antal tegn: 4
  • Antal konsonanter: 3
  • Antal vokaler: 1

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, pang er som et eksempel et synonym for stab. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.