Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for squat

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet squat, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet squat i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for squat (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for squat (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for squat (navneord [substantiv])

Synonymer for squat (navneord [substantiv])

Synonymer for squat (udsagnsord [verbum])


Eksempelsætninger for ordet squat

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet squat, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet squat i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for squat kommer fra.

  1. The result was too squat and compact, and Osborn had a more slender version drawn later the same year.  
  2. The members of the squat belong to the Communist Centre Union (CCU), and attend demonstrations and pickets.  
  3. The upper section of the column is the sculpted figure of a squat, bare-footed individual standing upon the bat's head.  
  4. These heads are sculpted with relatively simple headdresses; they have squat, wide proportions and distinctive facial features.  
  5. The Burys stayed for only eight days before they moved on 29 January to a squat at 113 Prince's Street, a basement flat under a shop.  

Mere information om squat

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "squat" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af squat. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af squat for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til squat, for at få mere dybdegående information.

Data om squat

Nedenfor finder du mere teknisk information om squat.

  • Antal tegn: 5
  • Antal konsonanter: 3
  • Antal vokaler: 2

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, chunky er som et eksempel et synonym for squat. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.