Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for squarely

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet squarely, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet squarely i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for squarely (biord [adudsagnsord [verbum]ium])

Synonymer for squarely (biord [adudsagnsord [verbum]ium])

Synonymer for squarely (biord [adudsagnsord [verbum]ium])

Synonymer for squarely (biord [adudsagnsord [verbum]ium])

Synonymer for squarely (biord [adudsagnsord [verbum]ium])


Eksempelsætninger for ordet squarely

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet squarely, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet squarely i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for squarely kommer fra.

  1. Crittenden's alliance with Henry Clay and his own personal political views put him squarely in the National Republican Party.  
  2. In his first address, Hardin came out squarely for free silver, ensuring the division of his party for the rest of the campaign.  
  3. We've asked an appointment with President Roosevelt for the purpose of discussing the matter and laying Norfolk's claim squarely before him.  
  4. Accusations of military failure were not wholly fair in placing the blame for these losses, as they did, so squarely on Edward II's shoulders: Scotland had arguably been almost lost in 1307.  
  5. She places the blame for Littlemore's condition squarely on Wells's shoulders, with her "habitual incontinence [and] persecution of her nuns", whom she describes as "a particularly bad prioress".  

Mere information om squarely

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "squarely" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af squarely. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af squarely for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til squarely, for at få mere dybdegående information.

Data om squarely

Nedenfor finder du mere teknisk information om squarely.

  • Antal tegn: 8
  • Antal konsonanter: 4
  • Antal vokaler: 4

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, forthrightly er som et eksempel et synonym for squarely. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.