Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for squared

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet squared, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet squared i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for squared (tillægsord [adjektiv])


Eksempelsætninger for ordet squared

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet squared, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet squared i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for squared kommer fra.

  1. The snout of Apatosaurus and similar diplodocoids is squared, with only Nigersaurus having a squarer skull.  
  2. The scapulae were wide, particularly the upper part, which was rectangular (or squared off), a unique feature.  
  3. When the walls were first erected in 1756, they were made of squared wooden timbers, with earth filling the gap.  
  4. He went wicketless as the series was squared in the second match, before taking 3/52 and 6/41 in the final match.  
  5. The broad interorbital region (located between the eyes) is hourglass-shaped, with squared edges and weakly developed beading.  

Mere information om squared

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "squared" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af squared. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af squared for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til squared, for at få mere dybdegående information.

Data om squared

Nedenfor finder du mere teknisk information om squared.

  • Antal tegn: 7
  • Antal konsonanter: 4
  • Antal vokaler: 3

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, square er som et eksempel et synonym for squared. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.