Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for sprout

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet sprout, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet sprout i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for sprout (udsagnsord [verbum])

Synonymer for sprout (udsagnsord [verbum])


Eksempelsætninger for ordet sprout

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet sprout, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet sprout i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for sprout kommer fra.

  1. After several months of growth and development, these sprout limbs and undergo metamorphosis into tiny toads.  
  2. The hunting period is from April to July, earlier than for other species, and the fungus may even sprout up with the melting snow.  
  3. Fruiting bodies sprout from August to October in conifer and beech woods, as well as heather (often close by sphagnum) in Scotland.  
  4. In the Khoiak festival in honor of Osiris, his death and resurrection were ritually reenacted at a time when crops were beginning to sprout.  
  5. These creatures release many cells upon death, which can restore the health of the player's creature, temporarily increase the size of its mouth, or cause it to sprout decorative protrusions.  

Mere information om sprout

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "sprout" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af sprout. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af sprout for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til sprout, for at få mere dybdegående information.

Data om sprout

Nedenfor finder du mere teknisk information om sprout.

  • Antal tegn: 6
  • Antal konsonanter: 4
  • Antal vokaler: 2

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, shoot er som et eksempel et synonym for sprout. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.