Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for sporty

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet sporty, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet sporty i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for sporty (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for sporty (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for sporty (tillægsord [adjektiv])


Eksempelsætninger for ordet sporty

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet sporty, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet sporty i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for sporty kommer fra.

  1. It was for men to bring her down and get her to reveal herself as quite a good gal, sporty and democratic.  
  2. There he was shocked by the bullying and bad language, but in addition to its sporty, philistine "bloods", the school had an intellectual and aesthetic tradition.  

Mere information om sporty

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "sporty" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af sporty. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af sporty for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til sporty, for at få mere dybdegående information.

Data om sporty

Nedenfor finder du mere teknisk information om sporty.

  • Antal tegn: 6
  • Antal konsonanter: 4
  • Antal vokaler: 2

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, active er som et eksempel et synonym for sporty. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.