Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for sportsmanlike

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet sportsmanlike, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet sportsmanlike i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for sportsmanlike (tillægsord [adjektiv])


Eksempelsætninger for ordet sportsmanlike

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet sportsmanlike, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet sportsmanlike i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for sportsmanlike kommer fra.

  1. After World War I, the rivalry calmed, and Gothenburg supporters became known as friendly and sportsmanlike fans.  
  2. However, the Metropolitans turned it down; coach Pete Muldoon felt that with the Canadiens decimated by the flu, it wouldn't be sportsmanlike to claim the title.  
  3. Johnson was sportsmanlike; on one occasion in South Africa, when Eastern Province batsman Ray Connell was bowled after the ball deflected from his head, Johnson replaced the bails, allowing him to continue batting.  

Mere information om sportsmanlike

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "sportsmanlike" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af sportsmanlike. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af sportsmanlike for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til sportsmanlike, for at få mere dybdegående information.

Data om sportsmanlike

Nedenfor finder du mere teknisk information om sportsmanlike.

  • Antal tegn: 13
  • Antal konsonanter: 9
  • Antal vokaler: 4

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, clean er som et eksempel et synonym for sportsmanlike. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.