Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for sporting

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet sporting, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet sporting i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for sporting (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for sporting (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for sporting (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for sporting (tillægsord [adjektiv])


Eksempelsætninger for ordet sporting

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet sporting, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet sporting i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for sporting kommer fra.

  1. There are two sporting dailies, Sportski žurnal and Sport, and one economic daily, Privredni pregled.  
  2. He often told his stories in costume; sporting outrageous attire and bushy moustaches." In 1932 Harry S.  
  3. However, the relationship lasted and she began to take more of an interest in his sporting achievements.  
  4. The black-ball finish was voted the ninth greatest sporting moment of all time in a 2002 Channel 4 poll.  
  5. A Canberra-wide series of bicycle paths are available to cyclists for recreational and sporting purposes.  

Mere information om sporting

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "sporting" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af sporting. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af sporting for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til sporting, for at få mere dybdegående information.

Data om sporting

Nedenfor finder du mere teknisk information om sporting.

  • Antal tegn: 8
  • Antal konsonanter: 6
  • Antal vokaler: 2

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, adventurous er som et eksempel et synonym for sporting. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.