Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for spokesperson

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet spokesperson, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet spokesperson i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for spokesperson (navneord [substantiv])


Eksempelsætninger for ordet spokesperson

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet spokesperson, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet spokesperson i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for spokesperson kommer fra.

  1. The announcements were met by jeers when the government spokesperson blamed the unrest on the Vietcong.  
  2. Having been subjected to racism in the past, Henry is an active spokesperson against racism in football.  
  3. Jones' knowledge of English and ties to prominent settlers allowed him act as a spokesperson for the band.  
  4. An EastEnders spokesperson confirmed this saying, "We can confirm these actors will be leaving EastEnders.  
  5. He also acted as the spokesperson for the Front Common, the political umbrella for all the Congolese delegations.  

Mere information om spokesperson

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "spokesperson" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af spokesperson. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af spokesperson for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til spokesperson, for at få mere dybdegående information.

Data om spokesperson

Nedenfor finder du mere teknisk information om spokesperson.

  • Antal tegn: 12
  • Antal konsonanter: 8
  • Antal vokaler: 4

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, interpreter er som et eksempel et synonym for spokesperson. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.