Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for splatter

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet splatter, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet splatter i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for splatter (navneord [substantiv])

Synonymer for splatter (navneord [substantiv])

Synonymer for splatter (udsagnsord [verbum])

Synonymer for splatter (udsagnsord [verbum])


Eksempelsætninger for ordet splatter

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet splatter, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet splatter i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for splatter kommer fra.

  1. CDs and red/yellow splatter vinyl LPs (limited to 500) are also available on their Bandcamp and at InSound.  
  2. D'Amato said "In all four (of my) horror films....we created the splatter effects by using butcher's scraps.  
  3. If worn properly, a surgical mask is meant to help block large-particle droplets, splashes, sprays, or splatter that may contain viruses and bacteria.  

Mere information om splatter

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "splatter" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af splatter. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af splatter for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til splatter, for at få mere dybdegående information.

Data om splatter

Nedenfor finder du mere teknisk information om splatter.

  • Antal tegn: 8
  • Antal konsonanter: 6
  • Antal vokaler: 2

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, dab er som et eksempel et synonym for splatter. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.