Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for splash

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet splash, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet splash i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for splash (navneord [substantiv])

Synonymer for splash (udsagnsord [verbum])

Synonymer for splash (udsagnsord [verbum])

Synonymer for splash (udsagnsord [verbum])

Synonymer for splash (navneord [substantiv])

Synonymer for splash (navneord [substantiv])

Synonymer for splash (navneord [substantiv])

Synonymer for splash (navneord [substantiv])

Synonymer for splash (udsagnsord [verbum])


Eksempelsætninger for ordet splash

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet splash, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet splash i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for splash kommer fra.

  1. ODB followed by performing a splash from the top of a padded turnbuckle to win the match for her team.  
  2. As Kelvin MacKenzie, editor of The Sun, told his staff: "Give me a Sunday for Monday splash on the Royals.  
  3. With America about to splash her flag across the Pacific, McKinley needed a secretary with stronger credentials.  
  4. A photograph from that time reveals cracks in the glazes and a drip mark, possibly caused by the splash of a caustic liquid.  
  5. Mosquito Creek, which drains much of the southern part of Quehanna Wild Area, had at least nine splash dams in its watershed.  

Mere information om splash

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "splash" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af splash. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af splash for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til splash, for at få mere dybdegående information.

Data om splash

Nedenfor finder du mere teknisk information om splash.

  • Antal tegn: 6
  • Antal konsonanter: 5
  • Antal vokaler: 1

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, dab er som et eksempel et synonym for splash. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.