Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for spiritualist

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet spiritualist, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet spiritualist i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for spiritualist (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for spiritualist (navneord [substantiv])


Eksempelsætninger for ordet spiritualist

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet spiritualist, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet spiritualist i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for spiritualist kommer fra.

  1. Doyle, returning from a spiritualist lecture tour of Australia, received the news in Paris and travelled south in time for the funeral.  
  2. Doyle, as a spiritualist, was enthusiastic about the photographs, and interpreted them as clear and visible evidence of psychic phenomena.  
  3. Author and prominent spiritualist Sir Arthur Conan Doyle learned of the photographs from the editor of the spiritualist publication Light.  
  4. Wallace's very public advocacy of spiritualism and his repeated defence of spiritualist mediums against allegations of fraud in the 1870s damaged his scientific reputation.  
  5. An enthusiastic and committed spiritualist, Doyle hoped that if the photographs convinced the public of the existence of fairies then they might more readily accept other psychic phenomena.  

Mere information om spiritualist

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "spiritualist" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af spiritualist. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af spiritualist for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til spiritualist, for at få mere dybdegående information.

Data om spiritualist

Nedenfor finder du mere teknisk information om spiritualist.

  • Antal tegn: 12
  • Antal konsonanter: 7
  • Antal vokaler: 5

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, spiritualistic er som et eksempel et synonym for spiritualist. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.