Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for spirits

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet spirits, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet spirits i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for spirits (navneord [substantiv])


Ordet spirits på dansk

Nedenfor finder du en (eller flere) oversættelser eller betydninger af det engelske ordet spirits på dansk.


Eksempelsætninger for ordet spirits

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet spirits, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet spirits i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for spirits kommer fra.

  1. His spirits buoyed, Nixon sought a second term, but some of Eisenhower's aides aimed to displace him.  
  2. It was believed that the spirits of polar bears remained within the skin after death for several days.  
  3. Young people have begun to refuse to abide by traditional rules and have stopped believing in spirits.  
  4. In great pain, Gloucester spent the evening of 28 July "in great sighings and dejections of spirits ..  
  5. Machina and Rem's spirits give them the strength they need to defeat the Arbiter and halt Tempus Finis.  

Mere information om spirits

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "spirits" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af spirits. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af spirits for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til spirits, for at få mere dybdegående information.

Data om spirits

Nedenfor finder du mere teknisk information om spirits.

  • Antal tegn: 7
  • Antal konsonanter: 5
  • Antal vokaler: 2

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, liquor er som et eksempel et synonym for spirits. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.