Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for spineless

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet spineless, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet spineless i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for spineless (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for spineless (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for spineless (tillægsord [adjektiv])


Eksempelsætninger for ordet spineless

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet spineless, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet spineless i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for spineless kommer fra.

  1. In Indonesia, Ir Sumeru Ashari, head of Durian Research Centre, Universitas Brawijaya reported spineless durian from Kasembon, Malang.  
  2. A naturally spineless variety of durian growing wild in Davao, Philippines, was discovered in the 1960s; fruits borne from these seeds also lacked spines.  
  3. Since the bases of the scales develop into spines as the fruit matures, sometimes spineless durians are produced artificially by scraping scales off immature fruits.  
  4. The fourth pair of appendages were short and spiny, but the fifth pair, immediately preceding the swimming paddles (placed on the sixth and final pair of appendages), were completely spineless.  

Mere information om spineless

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "spineless" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af spineless. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af spineless for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til spineless, for at få mere dybdegående information.

Data om spineless

Nedenfor finder du mere teknisk information om spineless.

  • Antal tegn: 9
  • Antal konsonanter: 6
  • Antal vokaler: 3

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, invertebrate er som et eksempel et synonym for spineless. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.